Oblivion

Mi-am innoit PC-ul cu o video cartela noua. Acum pot sa joc Oblivion.

Fiind fanat al serii Elder Scrolls, nu puteam sa las Oblivion-ul in pace:)

Apropo, am gasit un mod pentru Oblivion, in care Cid din Final Fantasy VII iti propune sa-i gasesti blade-ulCollapse )

PHP

Am început să umblu la cursuri de PHP.
Plusuri - la cursuri mai umblă şi fete, da!
Minusuri - mi se pare că aceste cursuri vor trece pe lăngă urechele mele:)

Dear vice-president...

Dă-mi voie să-ţi mulţumesc pentru onorarea prezenţei Dvs la noi.
Ştiu, e greu să fii vice-preşedinte şi să umbli aiurea printre popor.
Ar fi mai bine, cred, să vă angajaţi un vice-vice-preşedinte. V-ar fi şi vouă mai uşor.
De exemplu - pentru a scurta din timp Dvs. vă ocupaţi de bietele creere a celor simpli (tiradele despre UNIVERS şi MATERIA SUPERIOARĂ despre care Dvs. vorbiţi), iar domnul vice-vice se ocupă de nacialinic (ar fi bine să fie în ideal un vice-vice surd).

Şi la urmă - proverbele şi zicătorile apar din popor nu de sub peniţa PR-manului Dvs.

Cele bune!
  • Current Mood: numb numb

Naturales nature

Mi se pare că vrea să ploaie cu fulgere.

Apropo, a fost informaţie în mass-media că se apropie un uragan spre Moldova.
Întrebare - cum îl veţi aştepta? În casă, beci, bunker, bar, pe acoperişul casei, în braţele lui Bachus Gambrinus şi alţi "paţani ciotkie" ???

Propun ca cei care au de plecat la Moscova la lucrul negru să-şi cumpere cîte-un deltaplan. Vîntul îi va duce, conform prognozei direct spre Moscova.

Ştiu, sînt geniu, şi voobshe eu îs reîncarnarea lui Ştefan cel Mare şi Sfînt. Vă voi scoate din impas, popor moldovean. Aşteptaţi noi iedi şi raţionalizări.

Fiecare cu norocul si cu presedintele sau

Viza lui Voronin

autor Alina Radu


Presedintele R.Moldova si–a petrecut vacanta de iarna la Viena. El nu a avut probleme cu viza. Un presedinte nu are niciodata probleme cu nici o viza, caci detine pasaport diplomatic si o cancelarie intreaga care se ocupa de aranjamente.

Dar daca Voronin ar fi fost cetatean de rand, el ar fi aflat zilele trecute ca, pentru a ajunge in Austria, ar fi trebuit:
— sa vina de la Corjova din zori, platind taxele de la Nistru;
— sa stea in rand la Consulatul Romaniei din Chisinau pentru viza;
— sa plece la Bucuresti si sa stea in rand la Consulatul Austriei;
— sa revina acasa si sa astepte daca ii va fi acceptata cererea sau nu;
— sa plece din nou la Bucuresti pentru a ridica actele;
— sa cheltuiasca cateva mii de lei si zile in sir pe drumuri fiind cetatean sarac;
— sa isi puna intrebari de ce conducerea Moldovei nu face ca la Chisinau sa fie deschis un consulat al Austriei si sa nu primeasca nici un raspuns.

Daca ar fi cetatean de rand, Vladimir Voronin ar trebui sa intreprinda cu exactitate cei 7 pasi descrisi mai sus pentru a pleca in Italia, Portugalia, Spania, Irlanda, Belgia, Cehia, Danemarca, Suedia, caci la Chisinau nu exista consulate ale acestor state in care si–au gasit locuri de munca atatia cetateni din tara lui Voronin.

Daca cetateanul R.Moldova V.Voronin ar intentiona sa plece in Olanda, Finlanda, Letonia, Lituania sau Estonia, el ar trebui sa ia trenul spre Kiev, sa ajunga acolo pe la 1 noaptea, sa stea in gara impreuna cu alti oameni fara adapost pana dimineata, sa depuna actele, sa revina si iar sa plece. Si iar si–ar pune intrebari despre conducerea fara inima a Moldovei.

Mai rau daca Voronin ar primi vreun contract de lucru intr–un bar din Malta, caci pentru asta va trebui sa plece la Moscova sa ceara viza, sa cheltuie bani, sa piarda timp, sa se zbuciume pe drumuri.

Dar cel mai blestemat s–ar simti daca i–ar trebui viza in Cipru sau in Slovenia, caci pentru asta ar trebui sa mearga la Budapesta. Iar pentru a ajunge la consulatul din capitala ungara ca sa ceara viza pentru Cipru, are nevoie de alte doua vize — pentru a tranzita Romania, apoi — pentru a intra in Ungaria. Atunci, ce mai rascoala ar creste in sufletul lui de cetatean al R.Moldova.

Dar bine ca nu i–a fost dat sa traiasca acest chin, alaturi de drama despartirii de familie, alaturi de urgia pribegiei prin tari necunoscute pentru cautarea unui loc de munca. Vladimir Voronin a avut mare noroc de actualul presedintele al Moldovei, iar ceilalti — fiecare cu norocul si cu presedintele sau.

beer

De la o bucata de vreme incoace observ ca cind beau bere (6-8 sticle) ma apuca scleroza si cam uit cu ce se termina toata parada:(

P.S. Insa! Ajung acasa fara peripetii si inca dimineata descopar ca hainele au fost asezate cu grija in dulap, in cuier. Ma gindesc ca posibil am un michidutza/inger care are grija de mine...:)

Morala - beti bere cit incape in voi, cineva totuna nu te va lasa la nevoie!

OpenSource is coming!

Dear friends, cum va atirnati de noua lege a RM despre apararea drepturilor in sfera proprietatii intelectuale. Ati face un pas spre OpenSource sau ati plati bani pentru "proprietatea intelectuala" ?

Mai ieri au fost la noi un inspector al Bancii Mondiale cu problema finantarii in sfera IT, pe linga asta, dn-ul inspector vorbea si despre OpenSource. Am ramas cu gura cascata cind lamurea ca ar fi mai bine daca baza noastra de date ar fi transferata pe MySQL. De aici reese automat ca serverul sa fie pus pe vre-un *nix-like OS.

Iachisha (aka Iaca asha) !